Paardenjuf

Mijn naam is Marja, sinds meisje al met paarden bezig en sinds mijn 18e als gediplomeerd allround  instructeur. Vorig jaar ook mijn freestyle diploma gehaald, ruim 20 jaar na mijn ORUN  diploma.Zelf rijd ik dressuur, springen en de komende tijd wil ik me we weer meer op het buitenrijden richten, graag zou ik ook weerTrec willen rijden met mijn paard Fien, net als met mijn vorige paard. Verder werk ik heel graag vanaf de grond, vooral ook omdat je dan goed kunt kijken hoe je paard loopt en zich gedraagt, wat vanaf de rug van je paard toch een stuk moeilijker is.
Zelf heb ik het altijd leuk gevonden om combinaties wat te leren en vooral samen plezier te hebben. De laatste jaren richt ik me meer op het freestyle en bitloos rijden. Zelf rijd ik naast het bitloos ook wel met bit. Dit kan ook heel goed naast elkaar. Vanaf de grond, bijvoorbeeld met dubbele lange lijnen werk ik het liefst zonder bit.

Wil jij dit nu ook leren of weer opnieuw oppakken, dan kun je bij mij terecht. Mijn werkgebied is met name Overijssel en Gelderland.